Крила ночi

Виктор Малороссов
Приводить мудрість сивина,
Як мати, держачи за руку,
Коли за обрієм весна
Ось-ось сховається... Й розпука
Прийдешнє крає наче ніж,
А крила ночі все темніші,
І гомінка, як натовп, тиша
Вирізблює на серці вірш...



    16.05.2012р.