Вчителю

Марина Ковырина
Мій любий вчителю, слова подяки хочу я промовить.
Перед Твоїм ім'ям схиляюсь я,
І щире серце вдячно відкриваю,
Як тільки згадую - всміхається душа.

Свій довгий шлях я починала із тобою,
Із настанов твоїх черпала я знання,
Ви промайнули у моїм житті весною,
І наодинці я крокую в майбуття.

Що жде мене у нім - це невідомо.
Що буду далі? Далі йде життя...
Але без Вас не стала б я собою,
За це Вам щирі вдячності слова.