Щастлив разом

Юлия Орешкина
Коли ми йщли удвох з тобою,
я вірила, що це - назавжди.
Любов була між мною і тобою,
Кохання наше було справжнім.

Така була весела я з тобою.
І мріяла про щастливе життя.
Так посміхався ти зімною,
але як кажуть Бог суддя.

Він вирішив, не бути нам з тобою,
Така жорстока до нас судьба.
Я була чесною завжди з тобою,
але чомусь тут вихода нема.

Не можемо ми бути разом.
Та знай, кохала я сильніше всіх.
Здається мені все це жахом.
І не стримати мені своїх сліз...