Капки акварел-42. Натежнели небеса

Борис Калинов
Облачните
пелени-
криле разперени
на небосвода.
Препуска Вятърът…
Поел разсърдено в посоки
разни,
даже за компаса
неопределени.
Дни и нощи!
Но…Такава си е
неговата-
собствената му природа!
Опитвам
да го впрегна още,
засега-
с усилия напразни…
И това ще стане!
Без съмнение!


Б.Калинов
20.05.2012г.
Пловдив
Художник: Б.Калинов "Тъжно небе"- комп. рисунка