я не та

Сновещательница1
я не та, хто тобі потрібна.
я не та, хто тебе полюбить.
я тебе зовсім не гідна.
тобі зі мною щастя не буде.
iди від мене, любий, прошу.
iди, мій милий, будь сильним.
я любов'ю тебе не одарую.
i не буде щастя як у фільмах.