бабка...

Чиж Арина
...звідки це така красуня
синя легка стрекотунья
витончена як стріла
і веселий блиск крила

на квіточках відпочити
крила в променях погріти
і поніжитися в ласці
сонечка чарівній казці

прилетіла на лужок

бачить, сонячний дружок
пелюстки свої розкрив
і в обійми запросив

посиділа, помовчала

егозой застрекотала:
"нудно довго так мовчати
починаю нудьгувати"...

           *ариша*