***

Фаниль Асфаров
Котсэн инде котэрсендэ.
Колсэн инде колэрсендэ.
Ак яулыклар башка ябып.
Тошлэремэ керэсендэ.

Эллэ хыял, дорестер ме.
Эллэ бэхет, эллэ тормыш.
Кайларга куа безне, ерактырмы.
Безгэ дигэн язмыш.