Наше Приднiстров я... Галина Васютинська

Поэты Прозаики Приднестровья
НАШЕ ПРИДНIСТРОВ’Я

Приднiстров’я – смужечка вузенька
Вздовж Днiстра на картi пролягла.
Розцвiла пiд сонцем, зелененька,
Як частинка миру i тепла.
 
Край наш гарний, i степи й левади,
Синь рiки, дзвiнкий пташиний спiв –
Все сприяє добротi громади,
В особистий втiлене мотив,

Де думки й серця в єдинiм ритмi,
А слова – як музика бринять.
I нiякi вороги на свiтi
Не зумiють край наш подолать.

Галина ВАСЮТИНСЬКА (Галина ВАСЮТИНСКАЯ),
http://www.stihi.ru/avtor/vasyutinskay



Вышло в печать в г. "Приднестровье" от 02.09.2010 г.:

Фото: Галина Николаевна ВАСЮТИНСКАЯ на "ВЕСЕННЕМ ДНЕ ПОЭЗИИ",
20 мая 2012 г. (Дендропарк г.Тирасполь)

Автор фото Пётр Кириллович ЖЕКОВ