Я не знаю, що сталось зi мною

Ромашка Лев
Я не знаю , що сталось зi мною .
Моi думки лиш про тебе .
Я марю одною тобою ,
Не розумiючи самого себе .

Пiддавшись своiм почуттям ,
Закохався в тебе душою .
Що буде дальше з життям ,
Коли тебе не мае зiмноню .

Кожний день , час i хвилину ,
Думками ти поруч завжды .
До тебе всiм сердцем я лину .
Повiр менi , пiдожды .

Не тiкай ти вiд мене благаю .
Все я для тебе зроблю .
Кохання твого як сонця чекаю ,
Бо тебе я сыльно люблю .