Я листи пишу на сонцi... укр Наталiя Грицик

Оксия Жмгоо
***

Я листи пишу на сонці
Із холодних нетрів правди.
Зимній смуток на порозі –
Розпач білих шоколадок,
Що в долонях розтираю,
І в конверт кидаю тіні
Розмальованих картинок,
Що у тиші побіліли,
Вічно-сіро-бездоганній,
Голій навіть на морозі.
У кишені заховавши,
Я листи пишу на сонці.