Конкурс

Катерина Пивак
Зібралась я одного разу
На конкурс в Польщу виступать.
Програму вибирали разом
З учителем, щоб гідно грать.

І поступово, кропітливо
Ми за роботу прийнялись,
Щоб звуки музики примхливі
На сцені гарно удались.

І ось уже щасливий вечір.
Молюсь і думаю про те,
Як зранку я, зібравши речі,
Рушаю закордон в турне.

Я думаю про сцену в залі,
Де звуки музики звучать.
Чудовий поїзд, гарний настрій.
Людей єднає благодать!

Єднає зустріч піаністів.
І звуки линуть звідусіль.
І судді в залі зовсім близько.
Всі докладаємо зусиль.

Щоб гідно вправність показати,
Майстерно твори донести.
Лиш переможцем мрія стати –
І в праці шлях мій до мети!

Я представляла Україну.
Везу з відзнакою диплом!
Здобуток цей, немов перлину,
Я збережу у свій альбом.

Альбом із назвою «Мій досвід».
Це ж тільки десять – п’ятий клас.
На новий я чекаю конкурс,
Щоб знову дивувати Вас!



Для моєї Діаночки!
15.05.2012