Моя Украина

Дианочка Сердюк
Моя Україна

Верба і калина.
Моя Україна!
Моя Україна -
чудова земля!

Тут пташка співає,
немов промовляє.
Ти, земле чарівна,
найкраща моя.

Тут сонце і квіти.
І хиляться віти
до річки, до ставу,
усе до води.

Моя Україна,
це пишна країна,
весною Вкраїна -
квітучі сади.