мрiя

Анастасия-Петровская
багато зустрічала я поетів,
їх твори наче дари небес.
фанатка я Шекспірівських сонетів,
що писав колись,комусь і десь.

та знаю,що не кожен може вміти,
так гарно свою душу виливати.
та ще і інші душі розуміти,
наче частинку з кожної ввібрати.

моє маленьке поетичне слово
у деяких пробуджує чарівне.
викладаю я свою співучу мову,
наче щось неземне та дивне.

можливо і не кожен розуміє,
що хочу кожен день я показати.
та все одно закохано так мрію
поетесою відомою всім стати.