будь обачнiшим

Сквозь Объективность Прицела
аби ти хотів знати... аби... та ні ж,
тобі байдуже. тобі дорожче пекло - своє, власне.
химерний хлопчик... чи знав ти, що серце гасне,
коли зустрічає ніж?
а знаєш, хлопчику, там, у пісках війни
легше. там якщо вже тебе й застрелили,
ти засинаєш навіки. ти бачиш сни.
ти не скиглиш, як зранений пес. не лізеш на стелю
і contra spem spero - не діє. є ти і біль.
а потім зітхаєш - злітаєш у вічний спокій.

то будь обачнішим, принце мій сріблоокий,
коли обираєш ціль.