киця

Курикова Наталья
Li_
 Киця
25.05.12, 18:47ВСЕ ДЛЯ ДЕТОК.


У коморi , на полицi

Причаiлась сiра  киця,

Вiдпочивала трiшки

Доки у нiрцi мишки,

Покуштувала сала

i 1й здалося мало,

Требя сиру попоiсти

Й нишком iз полицi злiзти,

Киця носика вмивае...

Бо сметанки вже немае)))

Li

25/05/12