Справжня жизня

Нестор Иванович
Руда довбешка
Сонечка
Лізе з краю землі
На саме небо.
Погода і постачальник
Не підвели -
Вирощу для країни
Хліби!
Конячка моя
Працьовита
Жизня у мене
Справжня!
Злито працюю в парі
З конягой!
Ось така ось
Ситуація,
Така ось
Шняга.