Б йка

Аксельруд
              БІЙКА

Бачив я циганську  бійку,
Думав: гірше  не  буває.
Бились довго, бились стійко,
Хто кого за  що  спіймає.

Ну  а  вчора  я  побачив
Явище  ще  гірше зовні.
З глузду з’їхала   то  наче
Рада в Києві  Верховна.

Один одного хватали,
Нападаючи  зненацька,
Блузи не дешеві рвали
На спині, на депутатській

Не ганьбіть  ви  українців,
Не ганьбіть ви  Україну,
До чого дійдете  хлопці,
Як ніхто Вас не зупине ?