Зайвi слова

Арти Сошин
Зайві слова, не можуть більш тримати.
Винен не я, а серце що не в змозі кохати.
Там де ти, я більше не існую.
Ті почуття, ті відчуття, за ними не сумую.

Припев.
Я плекаю відпусти, бо твоїх сліз ці дні не варті.
Я не знаю де знайти, той скарб, що не вказан в жодній карти.
Серце більше не відкрию, жодній з вас, хоч ви й невинні.
Ваші мрії о коханні швидкоплинні, занад-то швидкоплинні.

Того дня, коли ти все змінила,
Не дивлячись на те, що ніби то любила.
Майже все тобі я намагався віддати,
Віддати, навзаєм тебе кохати!