***

Аннетта Кари
Тобі скажу привіт.
Куди біжить весь світ.
В думках лише твій лик.
В томився вже від ціх думок,
Від поглядів чужих жінок…
Чиїхось казок та чуток,
Не розумінь чужих пліток
Куди поділись ті часи..
Я вже стою на обриві землі…
Страждати не повинні всі
Як в стародавнії часи…
Тепер у мене в голові
Твій образ всохлої руки