Не вже...

Аннетта Кари
Не вже нема у світі тих очей...
Які все бачать
Не вже нема у світі тих людей...
Які не чують
Не вже нема у світі правди...
Яка живе у слові та в коханні
Не вже немає щирих слів...
Які пронижуть біль і спів……