Божевiльний

Аннетта Кари
Ти боїшся себе, бо не знаєш хто ти є.
Голоси в твоїх думках,
Бачиш очі,чуєш страх,
Ти кричиш від болі й смутку.
Ти для себе сам,один.

Не врятують вже тебе..
Все це марно..Хто ти є?
Задаєш собі питання
Відповіді не знайдеш

Чуєш знову голоси..Що робити?Куди йти?
Ліками весь час шпигують..
З’їхав з глузду
Винна ти….