Час

Аннетта Кари
Вічно плине час кудись
Може зможе хтось спастись
У тіче на край землі
Де колись зустрілись ми.
Кожен з нас щось бормотів
Плинув час,Куди іти?
Божеволієш і ти
Знаючи нема мети…
Покинути місто і знову втікти
Не вихід це з вічної темряви світу.
Невже по вмирають квіточки-діти......