Ки в у снах

Владимир Кордик 2
КВМ        (укр)
Мрії  зорі  прозорі,
Скупо  світять  в  пітьмі,
І  на  кручах  Дніпрових,
Київ  сниться  мені,
   Де  розквітли  каштани,
   В  серці  велич  надій,
   Скоро  знову  побачу,
   Хрещатик  у  колі  подій,
Серця  велич  столиці,
Кожен  в  серці  несе,
І  набатом  з  дзвіниці,
Нам  Дніпро  рознесе.
   Хай  нам  хвилі  прозорі,
   В  серце  радо  ввійдуть
   І  наснаги  до  Волі,
   Та  до  віри  знайдуть.
Тож  козаки  просніться,
Та  з’єднайтесь  у  гурт,
І  дівчат  синьооких,
Визволяйте  із  пут.
     Хай  ділки,    до  борделів,
     Не  шлють  наших  дівчат,
     І  в  кохані  шанують,
     Мами  любих,  малят.
Хай  лунають  мов  дзвони,
Сміх  і  радість  подій,
На  країни  простори,
Сходить  радість  надій,
   Хай  у  Раді  закони,
   Відтворяють  для  всіх,
   Зникнуть  панство  й  холопи,
   Хліборобів  твоїх.
                14.02.2011р.