Весна

Наталья Симонькина
Коли почуєш звукіт капель
І запах ніжного тепла
Тоді відчуєш радість в серці
Ти знаєш,що прийшла весна
Весна-прекрасна пора року
Потік великих всих річок
І оживають всі озера
Лунає гарний спів пташок
Проснеться лагідний підсніжник
Який під снігом довго спав
І розказати хоча б трішки
Привіт з весною він сказав
У цвіт весна дерева вдягне
Луга покриє полотном
Прогріє землю для зростання
Збагатить нас своїм добром
Весна-це привід для кохання
Це прихід ніжних почуттів
Це щастя кожного й бажання
Ми,наче птах,що в даль злетів...