Номер не обслугову ться

Наташа Сёмка
«Номер не обслуговується.»
Дякую вам, дівчино,
Що своїм крижаним голосом
Лікуєте мій відчай.

«Номер не обслуговується.»
Та я і сама знаю!
Дзвінки лиш в одну сторону:
На рахунку гривень немає.

Номер не обслуговується,
Бо якби я могла дзвонити,
Я б давно вже тобі сказала,
Що не можу без тебе жити.