Бес у бок старому

Юлия Симонян
Эх, стары....жыве сябе дзед

Шукаў маладость, ад прыгожых кабет

Фiнансава годны, дагледжаны  кент.

Рукамi  дзяўчынак чапау за канверт.

Але так не заўседы бывае,

Калi-некалi мазалi нацiрае

Часам калiсцi  i яму не хапае.

Эх дзед..........., заклапочаны дзед....

Купi сваей жонцы прыгожы букет

Кальцо з брылiантам,  бiлет на канцэрт,

Шапнi ей на вушка

Што яна прыгажунька,

Можа i зробiць салодкi ........