Назавжди

Кристина Гордиенко
Щастя-це злагода в кожній родині,
Мир й процвітання у нашій країні,
Радість навколо, дружба та сміх,
Зможуть об`єднати разом нас усіх

Потрібна одна лиш щира надія
І віра у те, що всі збудуться мрії.
Адже кожна людина бажає прожити,
Своє єдине життя у безтурботному світі.

Щоб ніколи не знати горя й біди,
Щоб назустріч тільки до щастя впевнено йти.
Тож нехай кожному радо доля усміхнеться,
І нехай назавжди у всіх все вдається

Нехай у кожному домі панує любов
І благополуччя та єдність
Панують знов і знов!