Ясна печаль...

Алексей Ковалевский Укр
* * *
Ясна печаль — рiка, долина
I те повiтря лiсове,—
Як не вбивають, а не гине,
Iще й убивць переживе.

I буде їм ковтком озону,
Коли повернуться сюди
Опiсля смертi і полону,
З лабет страшнiшої орди...