Лiтай, метелик

Франк Сент-Отто
1.
Літай, літай, метелик
Літай над світом, і неси
Свою велику мрію –
Любов подарувати всім

Пр:
Від землі до неба
Від синього мора до зірок
Від журби до щастя
Тільки крок оу-оу-у-у
Від мене до тебе
Летить метелик знов і знов
Він несе нам щастя,
Та любов.

2.
Літай, літай, як подих
І душі світлом освяти
Твої тендітні крила
Любов рятують скрізь віки.