Розставлю в ритм ще слова...

Ив Кабачек
Розставлю в ритм іще слова
І риму підібрати ще зумію.
Не жаль, що їх не друкувать,
За більшим люди не жаліють.

І праці в них лиш трохи тут,
Мені це так – розвага.
Без настанов чужих я тут,
Свою втоляю спрагу.   1967