Хроники пенсинерства

Олег Буйницкий
МіНСКіЯ  ХРОНіКі.  ХРОНіКі ПЭНСіЯНЕРСТВА.

Пацяплела…
Павылезлі парасткі…
Нешта ж  будзе
і ўлетку,
і – восенню…
Не ў магАзіне што прыкуплена…
А сваё…
Мабыць год гэты шчэ і выжывем…
Ой,балела
сардэнька ад радасці…
Аж скакала у грУдзях –
павялічылі пэнсію,
надыць…
толькі цэны – таксама ускОчылі !
Во – кіўбаскі прыкупім ! А скуллі вам !
…ё-маё..
Сзрца ледзьве варушыцца…
Толькі дрыжыкі…
Хай цяплее…
Ўзмацнеюць парасткі !
У нашых хлопчыкаў, ды дзяўчат
з кожным годам толькі ўзмацняецца
нецярпімасць да ўладнай гадасьці
пад якою старыя згінаюцца…
…і маўчаць…
…і маўчаць…
…і маўчаць…
*+*(29.05.2012г.)
© Copyright: Олег Буйницкий, 2012
Свидетельство о публикации №112052910319