Кохання вiдлетiло з журавлями

Ирина Визняк
                Знов творчим насолоджуюсь десертом,
                Захоплення вражають до нестями.
                Та щастя віддаляється уперто, -
                Кохання відлітає з журавлями…
                Автор.
Казкова мрія бавилась словами.
Жеврів в серденьку вогник почуттів.
Я захопилась вІршами і Вами, -
Пегас нас поєднати захотів.

Гарячий погляд вабив самоцвітом, -
Здавалось, світить він лише мені.
Та мить розчарування стисла гнітом,
Душа побігла босо по стерні.

Занадто швидко північ наступила,
Карета обернулась на кабак.
Душа покрилась плямами чорнила
І почуття згорнулися в кулак.

Надії стрепенулися від болю,
Облесливі слова згубив туман,
Чарівну тінь казкової любові
Втопив розчарування океан.

Галактики зустрілись й відштовхнулись.
До інших душ полинули рядки,
Що в моїм серці щемом відгукнулись,
Згасивши ледь жевріючі зірки.

…Кохання відлетіло з журавлями.
Розпачливо замовкли  голоси.
Я довго ще тужитиму за Вами,
Й за творчістю казкової краси…
                31.05.2012р.