Сховатися нiде

Мария Стеценко
Мені соромно це визнавати
Я ненавиджу себе за це.
Мені хочеться себе сховати
І руками закрити лице

І убити цю слабкість дитячу
І не вірити більше брехні.
Хай «велике кохання»  я втрачу,
Та вже байдуже все це мені.

Я кажу, що не вірю в кохання,
В іскру, в спалах, в усі ці казки.
І у мене велике прохання
Викарбуйте оце на віки:

Вже пройшла романтична епоха,
І від неї залишився прах.
Тож звикаймо до цього потроху,
Бо сховатися ніде, на страх.

1.06.2012