Я залишу тебе

Графиня Лия
Весна... я залишу тебе в спокоЇ...
Лиш скажи... не для мене це сонце...
Що не буде вже пісні дзвінкої...
Не постукає вітер в віконце...
Розкажи... не для мене ці квіти...
Що недавно так пестили очі...
Не для мене... яснесенький світить...
Відсилає цілунки щоночі...
Ти скажи... що тобі я не треба...
І веселку, що дала, зітри...
І блакить не для мене у неба...
Не для мого волосся - вітри..

Я залишу тебе в спокої...
Лиш це все... ти доведи...