Так легко

Графиня Лия
Так легко зламати квітку...
Беззахисну перед вітром...
А душу... в сталеву клітку...
І в очі... яскравим світлом...
Так легко розбити серце,
Що прагнуло покохати...
Та що ж... якщо ніжність - скерцо...
З сердечок - одні квадрати...