Хроники пенсионерства

Олег Буйницкий
Хронікі пэнсіянерства.

Пацяплела...
Павылезлі парасткі...
Нешта ж  будзе
і ўлетку,
і – восенню...
Не ў магАзіне што прыкуплена...
А сваё...
Мабыць год гэты шчэ і выжывем...
Ой,балела
сардэнька ад радасці...
Аж скакала у грУдзях –
павялічылі пэнсію,
надыць...
толькі цэны – таксама ускОчылі !
Во – кіўбаскі прыкупім ! А скуллі вам !
…ё-маё...
Сзрца ледзьве варушыцца...
Толькі дрыжыкі...
Хай цяплее...
Ўзмацнеюць парасткі !
У нашых хлопчыкаў, ды дзяўчат
з кожным годам толькі ўзмацняецца
нецярпімасць да ўладнай Гадасьці
пад якою старыя згінаюцца...

...і маўчаць...
...маўчаць...
...маўчаць...
*+*
(29.05.2012г.)