ой, ишла до витру. укр. стеб

Надежда Скульская
Ой, ішла я по нужді,
У моїй легкій ході
Він побачив щось таке…
Ой кохання, ой палке
Розлилося по душі,
Тільки я вже на межі.
Заміж? – добре вже біжу,
Лиш до нужника сходжу.

Пр. Ой, ішла до вітру,
На свою макітру
Тай на свою дупу
Стріла дурня в ступі.

Він мене не відпускає,
Думає, що я тікаю.
Хлопче, я такі, втечу
Ще й під оком «засвічу».

Пр. Ой, ішла до вітру,
На свою макітру
Тай на свою дупу
Стріла дурня в ступі.