Згадати все

Графиня Лия
Давно ти не приходив в мої сни...
Давно не пестив мрії кольорові...
Ти повернись... в минуле зазирни...
Згадай розмови наші вечорові...
Згадав ти все...
               Що я кажУ?
такі слова не забуваються ніколи...
Давно вже втрачено реальності межу...
Слова горять... та душі наші охололи...