Слово

Бараненко Олена
Слово - кілок чи постріл.
Вигукни. І поціль.
Я потребую гостро
і віддаю на розстріл
довгих мовчанок біль.

Слово - капкан і ласо.
Вигукни. І тримай.
Віжки і літ Пегаса
не ослабіли з часом.
Рветься душа за край.

Слово - причастя й сповідь.
Вигукни. І прийми.
Доказ і дар любові
міцно засів у Слові,
сказаному Людьми.

2011