Калиновий спiв

Елена Бондарь Бондаренко
(До фестивалю)

Прихились до гілочки калини –
Освятися доторком її…
І відразу від душі відлинуть
Всі твої тривоги і жалі.

Кущ калини в травні днем погожим
Зустріча гостей з усіх країв –
Зупинись! Послухай, перехожий,
Як співають наші солов’ї .

Вітами калина обіймає –
Солов’їний рід збирає ввесь –
Бо усіх нас пісня окриляє,
Пісня нас підносить до небес.

Хай з роси й з води тобі прибуде,
«Калиновий співе», навесні…
І росте, повніє серце в грудях,
І вміщає всі твої пісні!!!