Зоренятко

Марина Степанская
                Маргаритоньці
                та всім діточкам присвячується


Зореня! Перетнувши космічну
Цілину розтепірчену мрячну,
Позачасся розчахнуте лячне,
Розпанаханий простір правічний,

Розтриножений спін галактичний,
Перемігши орду потойбічну,
Світлоносне створіння – дитина
В світ ввійшла. Зустрічайте гостинно!




01.06.2012