Обiрвати б ниточки

Графиня Лия
Обірвати б ниточки...
Біль сердечний стишити...
Богу б помолитися...
І кохання б вишити...
Щоб на небі зорями...
Та у серці полум"ям...
Щоб з"єднатись долями...
Та, щоб щастя - порівну...