Почнуть показувати Лету...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Почнуть показувати Лету —
Писав про неї пiвжиття...
Та заберiть лиху кебету!
Хiба радiв я од виття?

Я щойно з Лети.
                Нецiкаво!
Нi грози в присмерку, нi тиш
У нiй не ваблять.
                Нi розправа
За кожен вiрш, за кожен вiрш...