Одпусти у медове...

Алексей Ковалевский Укр
* * *
Одпусти у лiто медове
З раннiм соняхом, що в баддi
Розгляда щось таке бiдове,
Чорноброве, в брилi рудiм.

I не зна, що воно — то вiн же,
I не вiда, що вiн — то я.
I нiкого немов не зрiже
Гострий диск,
                що вгорi сiя...