Звузився до щiлини...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Звузився до щiлини
Свiт —
До бiйниць очей.
Чуєш серць стрiлянину.
Бачиш бої... Ачей,

Не розтрощать, як дзота,
Точку не знищать цю.

Все повен ти кровi й поту,
Гнiву, слiз
I свинцю.