***

Елена Найда
Чомусь ми робимо не те,що маємо.
І зовсім не того,що треба нам шукаємо.
І замість того бути щоб корисними,
стаємо ми простими егоїстами.

Ти не віднайдеш того бажаного щастя,
ані спокою віднайти не вдасться,
і не прийде ніхто на допомогу
якщо не віднайдеш свою дорогу.

Ходити без мети шляхами,
блукати зляклими думками,
непевні зрушити проблеми,
порушити табу на теми...

Ти називаєш все це грою,
та гра залишиться з тобою...
І коли серце в нетрях світу заблукає,
та гра тобі про тебе нагадає...

І коротатимеш безсонні ночі,
ховатимеш розчервонілі очі...
Чи витримаєш ти цю дозу жаху?
А чи душа твоя зазнає краху?

Зробити вибір - ось в чому проблема...
Ця вічна,незбагненна і важлива тема...