Лиш правда у Боз

Елена Пивнева
Лиш правда є у Бозі
І світло в Ньому э ,
Виконувати в змозі
благання Він моэ.

Дітєї своїх боронить
від лютих ворогів ,
кто в світлі Його ходить
непіде до грехів.

Хтож Слово з збєрігає ,
в сєрцях склада своїх ,
хто в світлі пребуває ,
то лихо мене їх.

А кто гідоти чінить ,
до Бога хто ні їдє ,
в Месію кто невірить ,
тої у гріхах помре.

Благаю вас в остання
до Бога ви прийдіть
година бо остання-
Спасителя найдіть.

Бо він однє кохання ,
Шлях ,Істина ,Життя
Виконувєць благання
веде у маїбуття.