The Beatles. Yesterday. Экви

Виктор Ковязин
Лишь вчера
 Все проблемы мной решались на ура.
 А сейчас они со мной с утра.
 О, я верю во вчера.

 Вроде бы
 Я не тот уже, кем раньше был.
 Надо мной нависла тень судьбы. –
 Все так быстро, вроде бы…

 Без нее – никуда я, я страдаю, как дурак.
 Что же я не то сказал?.. Мне б назад, во вчера…

 Лишь вчера
 Для меня любовь была одна игра.
 А сегодня мне бы прятаться пора.
 О, я верю во вчера…

https://www.youtube.com/watch?v=ONXp-vpE9eU


 Yesterday, all my troubles seemed so far away
 Now it looks as though they're here to stay
 Oh, I believe in yesterday

 Suddenly, I'm not half the man I used to be
 There's a shadow hanging over me
 Oh, yesterday came suddenly

 Why she had to go I don't know, she wouldn't say
 I said something wrong, now I long for yesterday

 Yesterday, love was such an easy game to play
 Now I need a place to hide away
 Oh, I believe in yesterday