Незнаю що и казати,

Елена Пивнева
Незнаю що и казати ,
Терплячій людей усіх,
мій мозок невзмозі поняти ,
як Ти пробачаешь йм гріх .

Не в змозі поняти кохання ,
Що ісходить від Твого Отця ,
Бо виконує усіх він бажання ,
Я ж бажаю прославляти Творця .

ТИ Боже на облича недивишся,
Коштовностей тєж небереш ,
На кого чьоловік ти надіешся ,
Без Бога мого ти помреш .