Ти знаеш м Боже кохани

Елена Пивнева
Ти знаеш мії Боже коханиї ,
усі насвіті шляхи мої ,
цей люд на землі поганії ,
я ж збіраю слова Твої .

Я прагну Твого коханя,
твоїх слов живої води ,
жадаю Твого навчання ,
тільки Ти мене Боже види .

Відіїди від мене сатано,
нині я Боже диття ,
на шляху Його міцно встану ,
Він мене поведе в маїбуття .

Нештовхай мене ворог в правалля,
я тримаюсь за віру Христа ,
І співаю про Його кохання .
Його славлять мої уста .

Я Бога Єдиного маю ,
тримаюсь за Сина Його ,
 прословляти Його я бажаю ,
І про Бога співаю свого .

Мені дарував Він спасіння,
зберігає мене від турбот ,
хочу бути наїкращім насінням ,
щоб приносити плод .

Усе я з Ним спільне маю ,
триматись бажаю Його,
одного Його я кохаю,
тобі теж бажаю цього .